This is England: Kitchen Italia

tesztaNem mondok újdonságot, ha azt mondom, hogy Londonban gyakorlatilag minden táj konyháját meg lehet találni, nem is kis számban. Egyszerűen követhetetlen, hogy hányféle keleti étel, hány féle gyros, szendvics, stb. kapható a városban. Talán csak a magyar konyha az, amelyik nincs jelen markánsan. (:

Az olasz jellegű gyorséttermek szintén ilyen kategóriába tartoznak, elég sok lánc található meg, amelyek ételválasztékban nem tudnak ugyan sokkal különbözőt, de szolgáltatásban és extrában azért biztosan van különbség. A Vapiano párhuzam azért adta magát, de mégis volt egy két dolog, amelyben elég nagy eltérést tapasztaltam a Kitchen Italia javára.

mac

Mindjárt az egyik ilyen volt, hogy belépve az étterembe az első asztalon 4 db MacBook Pro volt kitéve. Meg is kérdeztem a pincért, hogy az valami menő dekoráció-e, de ő elég furán nézett rám, és mondta, hogy nem, ezek azért vannak, hogy internetezni lehessen rajtuk. Nyeltem egy nagyot. Rajongani egyébként itt lehet. (:

Tészta

A tészta maga (Tiger Prawns, Chilli & Garlic) hibátlan volt, nem is ragoznám, egyszerűen megvan a bája a gyorsan készített egyszerű tészta ételeknek.  Sajt elengedhetetlen kellék, ezért az asztalon parmezánreszelő állt a rendelkezésre (természetesen friss parmezán sajttal), amely szintén meglepő megoldás volt.

A humor leginkább a wc ajtón volt tettenérhető.

loo

Egyébként ez volt az első étterem, ahol rám szóltak, hogy csak újságírói engedéllyel fényképezhetek. Na persze.