This is England: Peppersmith gum

peppersmith1

Az Innocent Drinks-ről tudjuk, hogy elég speciálisan közelítik meg a jellemzőem hagyományosan működő üdítőital piacot, amellyel részben összezavartak mindenkit, részben pedig egy valóban szerethető márkát és italt tettek le az asztalra. Ebből a cégből vált ki két fiatalember, akik kifejlesztették a Peppersmith rágót, amely abban tér el csupán a meglévő rágóktól, hogy csupa természetes anyagból készül, ahogy ők írják “no artificial flavours, colours or preservatives, no aspartame and no petro-chemical bases”. Szerencsére még az édesítő is természetes anyagból van, ami lássuk be elég ritka manapság. Én egyszer mertem csak elolvasni egy orbitnak az összetevőit, többször nem.

Az íze nagyon jó, sőt talán kellemesebb is mint a nagyobb márkák ízei, még ha rövidebb ideig is tart, de ez azt hiszem belefér. Borsmenta verzióban kapható, de hamarosan jön a többi, lesz fish and chips ízű is. (:

A szellemes rész ezúttal sem marad el. A borsmenta levelekből formázott bajusznak köszönhetően, a dobozon igazi bajuszkirályok jelennek meg. Az egyik csomagolásomon pont Tom Selleck azaz Thomas Magnum kacsintott vissza, akiről kiderült – ha valaki nem tudta volna – hogy a Magnum kedvéért utasította vissza az Indiana Jones (és az elveszett frigyláda fosztogatói) szerepet. Szerintem jól tette.

peppersmith2

peppersmith3

A magyar verzió csomagolására én simán el tudnám képzelni Kövér Lászlót vagy Bokros Lajost. Elég nagy bajuszkirályok ők is.

Tags: , , ,