This is England: Miscellaneous

jellybellyAminek nagyon örültem, hogy volt szerencsém kipróbálni az aktuális special guest smoothie-t , amely az őszibaracknak hála, kicsit új színt vitt a korábbi, megszokott ízek világába. Jártam megint a Borough Market-on, ahol ezúttal jóval szerényebb volt a felhozatal, még oystert sem lehetett helyben legurítani. Mindeközben még egy Innocent Veg pot hirdetést is láttam.

vegpotA Culinaris-t ha megszorozzuk kb. hárommal kapjuk meg a Selfridges gasztro részlegét, ahol gyakorlatilag két órára elvesztem. Itt találtam Pepsi Raw-t, amelyet már régóta ki akartam próbálni. Itt kívántam meg a JellyBelly cukorkát is, amit soha nem ettem azelőtt, és be kell, hogy valljam, nagyon ízlett, kivéve a csokipuding és capuccino ízeket. Itt még vettem egy Wilkin&Sons Earl Grey teát, amely hihetetlenül jóízű, most értettem meg, mit is jelent valójában az earl grey.

Pepsi Raw

wilkinandson

Benéztem a legendás Fortnum&Mason áruházba, ahol szintén kisebb vagyonokat el lehetett volna költeni. Starbucks karamellás frappé (kávé nélkül), Juice Republic szintén valódi gyümölcslé, keserű Ale sör a George Inn-ben. Cadbury Wispa is ízlett.

Próbáltam Eat. sandwichet találni, de nem sikerült, így megint be kellett érnem Pret-tel, ami azért nem esett nehezemre.

Végül pedig lúdbőr Brixtonban a The Courteeners koncerten.

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,