Ázsiabolt

Nagy rajongói vagyunk a kínai konyhának, de ezt a lelkesebb olvasóink már tudják. Ebből kifolyólag szinte megkerülhetetlen az Ázsia Bt., ismertebb nevén az Ázsiabolt. A nevétől eltérően, nemcsak ázsiai nyersanyagok, félkésztermékek vannak itt, hanem mindenféle kontinensről mazsolázgathatunk élelmiszert, még hazai márkákat is szép számmal találunk, sőt jól ismert nyugati termékek is elő-előkerülnek.

Szeretjük az Ázsiaboltot, mert most még nagyobb helyen van (átköltöztek a Vásárcsarnokból a Keravill helyére, ami a csarnok mellett van egyből), így még több termék közül lehet válogatni, nem mintha eddig hiányt szenvedtünk volna mondjuk rizsválasztékből. Szeretjük, mert egy akkora sor fűszerpolcuk van, hogy ember legyen a talpán, aki nem szédül meg, ha mondjuk csak a megfelelő borsot akarja megtalálni. Örülünk az Ázsiaboltnak, mert teából olyan választékuk van, amely nagyobb, mintha összeadnánk a hazai összes gourmet üzlet kínálatát. Tiszteljük őket, mert ha lassan is, de fejlődnek, a személyzet is egyre ügyesebb, többen is vannak, kérdezni is lehet, sőt múltkor kérdezés nélkül az egyikük rámutatatt az egyik instant tésztára, hogy az a legjobb (még ha majdnem mondtam is, hogy “köszi, de ez úgy csíp mint kurvaélet”). Izgalommal tölt el mindig, ha betérünk, mert mindig akad valami újdonság, múltkor pl. a szárított paradicsomos majonézt nem tudtam otthagyni.

És szurkolunk nekik, hogy tovább tudjanak fejlődni, mert az egész koncepció, ötlet zseniális, de ez a weboldal és a webshop nem méltó hozzájuk. Üzenem nekik, hogy ne féljenek segítséet kérni, nincs mese, fel kellene húzni az ország egyik legjobb webshopját, és akkor már ők lennének a város királyai, már ami az online elérhető különleges nyersanyag választékot illeti. Mindenesetre, én hamarosan megint útrakelek, hogy vegyek rendest rizst és valami jó kis szójaszószt.

Tags: , , ,