Kipróbáltuk: Big Fish

Big FishA szerencsétlen névválasztás sem tudta megakadályozni, hogy egy szerethető hely legyen a nemrég, az Andrássy úton nyílt TheBigFish Seafood Bistro. Direkt többször is visszamentem, hogy ne egy ebéd alapján ítéljek. Emberek, ez jobb mint a Nordsee.

Először grillezett makrélát kértem, ami hibátlanul volt sütve, és a mellé érkező saláta is pont olyan volt, amilyennek lennie kell. Osztrigával melegítettem be, pontosabban vezettem le az izgalmat, imádom, a tenger zamata bárhol elhiteti velem, hogy tengerparton vagyok. Összességében kurva sokat fizettem ezekért. Aztán másodszor is igyekeztem félretenni, hogy a minőségért igenis fizetni kell, nem lehet büntetlenül osztrigát szürcsölni a belvárosban, ezúttal viszont rámentem a tintahalra. Grillezve kértem, megint salátával, és ezúttal is egy hibátlan ebédben volt részem.

Grillezett makrélaTintahalA pultot is érdemes végignézni, mert jobbnál jobb, frissebbnél frissebb tengeri herkentyűk, halak, és más finomságok vannak kipakolva, hogy végképp elbizonytalanodjunk a választásunkat illetően. Szerintem itt nem lehet rosszul választani, a pénzünkért az elvárt minőséget és tisztességes kiszolgálást kapunk.

bigfishÉrdemes gyűjteni rá, és legalább egyszer kipróbálni a helyet, ilyen frissen alig akad halétel  városban. Amúgy kár a névért, megért volna még egy kör brainstormingot, a honlapot meg várjuk, csak elkészül egyszer, a facebook azért nem minden.

Tags: , , ,