Megújult Wang mester étterme

Wang pirított tésztaNyáron Wang nélkül maradtunk, mert a Telepy utcai éttermet bezárták, a Gizella utcában, pedig felújítottak. És még van egy kis pletyka, hogy a belvárosban egy vadi új Wang nyílik. Ezt most is megerősítették, bár senki nem tud semmit, azt rebesgetik, hogy se nem étterem, se nem büfé (jelentsen ez bármit is), hanem bisztró jellegű lesz, de ezt csak Wang tudja.

Szóval a Gizella utcában jártunk, ahol az új étterem tényleg új lett, kívül-belül. Új étlap még nincs az átmenetin visszaköszön azért a régi beidegződés. El kell ismerni, hogy sokkal modernebb és kevésbé büfés kinézetű lett mint régen, de azért ebből sokkal többet is ki lehetett volna hozni. Az üvegasztalok kifejezetten hidegek, az ételek megújult “kinézete” pedig már-már giccses, és az arany-ezüst pálcikák sem győztek meg. Viszont a kínai betűkkel ellátott tapéta tetszett.

evőpálcika

tapétaÚj kialakítás ide vagy oda, továbbra is az ételek miatt gondoljuk azt, hogy Wang mester a császár. Azt pedig kevesen tudják, hogy volt házhozszállítás is, amely most megkérdőjeleződött (állítólag a személyzet győzködi Wangot), talán azért mert nem illik az új koncepcióba, azért innen is küldünk egy szavazatot, hogy legyen továbbra is.

Nagypapa kedvenceAki pedig hezitál, hogy kínai büfé vagy étterem, menjen el Wanghoz, és kóstolja meg a csípős-savanyú levest, ami jobb mint valaha, és ami tökéletesen példázza, hogy mi a különbség egy kínai büfé és Wang között.
Csípős-savanyú leves

Tags: , , ,