A tervezés szempontjából is meg kell egyeznie ne feledje

A hossza azonban továbbra is a leginkább attól függ,

A hossza azonban továbbra is a leginkább attól függ,Hogy mennyi hely áll rendelkezésre az Ön számára, valamint az Ön preferenciáitól a székek mennyiségével kapcsolatban, amelyeket körülötte szeretne elhelyezni a megfelelő kivitelű konyhabár kevésbé gondoskodik a többi bútorhoz képest. Elegendő rendszeresen törölni egy nedves ruhával, vagy mosószert alkalmazni a makacs foltokra nos, azok, akik aggódnak, végül is használhatnak párnákat szemüveg alatt és lemezeken, megakadályozva a foltok kialakulását. Van egy nagy konyhád, és szerinted jól jönne neki egy otthoni bár beállítása a saját otthoni bár nem kell, hogy nehéz vagy drága. Ha azonban már a konyha megvalósításában számít rá,sok gondot fog enyhíteni.

Azonban egy kis bár nem sok helyet foglal el, valamint az otthoni részévé is válhat Úgy döntöttem, hogy írok néhány tippet az Ön számára, ami megkönnyíti az Ön számára, hogy gondoskodjon róla. Látni fogja, hogy egynél több látogatót fog meglepni, akit meghívsz egy italra bárpult a konyhaszekrény részeként a konyhák nagy trendje a bárpult elhelyezkedése, amely közvetlenül a konyhához kapcsolódik. Ez a megoldás népszerű mind a kis, mind a nagy konyhákban. Az apartmanokban lévő kisebb konyhák esetében még a bárpultok is helyettesítik az étkezőasztalt, így univerzális felhasználást kínálnak a bárasztalnál kiadós reggelit, ebédet, este pedig egy pohár jó alkohollal ül le a bárpult egy részének lapos bárszéknek kell lennie, legyen az forgó vagy szilárd.

Magasságuknak meg kell egyeznie a bárasztal magasságával,

Magasságuknak meg kell egyeznie a bárasztal magasságával,Hogy a bárpultok általában a konyhapult fölé emelkednek, ezért válasszon székeket nem a vonal magassága, hanem a munkalap szerint. A bútorok, berendezések alkalmazkodnak az otthoni bár igényeihez ha azt szeretnénk, hogy a saját otthoni bár, akkor ne feledkezzünk meg elegendő tárhelyet az alkohol, szemüveg, valamint egyéb szükséges berendezések. Foglalja le a konyhaszekrényeket, amelyekben mindent el fog tárolni, amire szüksége van a bárfelszerelésnek a bárpult közvetlen közelében kell lennie.

Az üveg vitrinekben minőségi alkoholt tartalmazó poharakat és palackokat tárolhat, ezek a lakás díszévé válnak, első látásra elbűvölnek. Ha éppen ellenkezőleg, el akarja rejteni az otthoni bárját, akkor az alkoholt teljes töltésű ajtókkal ellátott szekrényekben tárolhatja. Ha gyermeke van otthon, tanácsos alkoholt tárolni egy szekrényben ne hagyja figyelmen kívül a konyhai zónákat a bor szerelmesei értékelni fogják a hűtött borszekrényeket ha az otthoni bár alapja a borok változatos gyűjteménye, fektessen be egy kis hűtőszekrénybe, amelyet közvetlenül a bor tárolására terveztek.

A borosüvegeknek mindig megfelelő hőmérsékletük lesz,

A borosüvegeknek mindig megfelelő hőmérsékletük lesz,Ráadásul a hűtőszekrények fényűzőnek tűnnek, nem sok helyet foglalnak el a bor hűtésére szolgáló eszközöknek általában több zónája van, amelyekben különbség van a hőmérsékletben. Alkalmas mind a vörös, mind a fehér bor tárolására, de szekták és más italok tárolására is. Alternatív megoldás a különböző borállványok használata is ezt a kérdést a cikkünk folytatásában fogjuk kezelni, amelyet biztosan nem szabad kihagyni.

Szerelje fel az otthoni sávot különböző típusú szemüvegekkel az otthoni bár alapja az alkoholtartalmú italok változatos választéka, de különösen a különböző típusú poharak. Számos olyan típusú szemüveg van, amelyet speciális desztillátumok és más alkoholtartalmú italok kiszolgálására terveztek. Minden típusú alkohol esetében megfelelő pohárral kell rendelkeznie,nem szabad megtörténnie, hogy például a rums and brandies azonos típusú lesz. A jól felszerelt otthoni bár alapja a következő szemüveg fél literes sörpoharak borospohár-piros-fehér keskeny szemüveg pezsgőhöz klasszikus Stooges a slivovitz és más erős szellemek és felvételek szemüveg whisky konyak és konyakos poharak félig zárt csészével koktélüveg-pohár martini és más vegyes italokhoz alternatív megoldásként más koktélpoharak-Highball üveg, Collins üveg, hurrikán üveg stb.

Ne felejtsd el az otthoni bár világítását ha egyedül szeretné élvezni az otthoni bárban vagy barátaival a kényelem pillanatait egy pohár jó alkohol felett, győződjön meg róla, hogy megfelelő légkört teremt. Ezt legjobban meleg, nem túl erős megvilágítással lehet elérni. Ha otthoni bárként használja a konyha egy részét, amelyet általában a nap folyamán használnak, kompromisszumok nélkül nem teheti meg az ideális megoldás a kis spotlámpák vagy a LED-es világítás, amely az otthoni sávot csak este kiemeli, amikor más lámpák már ki vannak kapcsolva.