Erekciós problémák fiatal férfiaknál: okok és megoldások

Erekciós problémák fiatal férfiaknál: okok és megoldások Felnőttkorban sok férfi legalább egyszer szembesül egy merevedési problémával, függetlenül attól, hogy képtelen-e erekciót elérni vagy fenntartani. Gyakran átmeneti állapot, egy ilyen probléma állandó egészségügyi állapotba fordulhat, úgynevezett merevedési zavar.

Egészségügyi állapotként a merevedési zavar azt eredményezi, hogy a pénisz nem kap elegendő vért. Amikor ez a probléma visszatér és aktívan megakadályozza a férfit abban, hogy kielégítő szexuális életet élvezzen, teljes erekciós zavarról beszélhetünk. Bár a potenciaproblémák általában az érettséget és az öregséget elérő férfiakhoz kapcsolódnak, a legújabb tanulmányok szerint a 40 év alatti férfiak legalább 25% -át érinti erekciós probléma.

Szerencsére a merevedési zavar fiatal korban nem orvosi, hanem inkább pszichológiai probléma. Függetlenül attól, hogy milyen korban jelentkeznek az erekciós problémák, egy bizonyos: érzelmi és pszichológiai szempontból befolyásolják a férfit, és veszélyeztethetik a pár kapcsolatát. Más szóval, ezeket a kérdéseket komolyan kell venni és megfelelően kell kezelni.

Mi segítheti elő az erekciós problémákat fiatal korban

Az egyik első dolog, amelyre gondolunk, amikor a fiatal férfiak erekciós problémáiról beszélünk, a stressz. Egyes tanulmányok kimutatták, hogy az egészséges, fiatal férfiak merevedési zavarait leggyakrabban pszichológiai tényezők okozzák. Az ilyen következtetések hangsúlyozzák, hogy életünket a dinamizmus, a problémák, a zavartság és sok szorongásos tényező (szakmai, gazdasági, társadalmi, személyes stb.) Uralja.

Más szavakkal, nem szégyen tapasztalni bizonyos alacsony szexuális teljesítmény időszakokat – ez mindenkivel megtörténik. A jó hír az, hogy amikor a stresszorok elmúlnak, a férfi nemcsak potenciáját és libidóját, hanem önbizalmát is visszanyeri.

Egyéb pszichológiai tényezők, amelyeket inkrimináltak az erekciós problémák előfordulásakor fiatal felnőtteknél:

 • Szorongás (teljesítmény, szakmai stb.);
 • Depresszió vagy más pszichológiai rendellenességek;
 • Kapcsolati szorongás vagy házasság okozta problémák.

Ezek mellett azonban a szakemberek felfedezték azt a negatív hatást is, amelyet bizonyos életmódok gyakorolhatnak az ideiglenes merevedési problémák előfordulására. A mindennapi élet stresszén és problémáin kívül egyes viselkedési tényezők bizonyos mértékig merevedési problémákhoz vezethetnek.

Ezek tartalmazzák:

 • Dohányzó;
 • Túlzott alkoholfogyasztás;
 • Ülő életmód és az aktív élet hiánya;
 • Egészségtelen étkezési szokások, amelyek súlygyarapodáshoz és elhízáshoz vezetnek;

Szakértők szerint az erekciós problémákat fiatal korban okozhatják egyes orvosi rendellenességek is, amelyek maguk is okozó tényezők. Ezért azoknak a fiataloknak, akiknek merevedési problémái vannak, beszélniük kell orvosukkal egy differenciáldiagnosztikai teszt sorozatról.

A fiatalok merevedési zavarának alapját képező betegségek vagy rendellenességek a következők:

 • Kardiovaszkuláris problémák;
 • Cukorbetegség és az általa kiváltott mikrovaszkuláris problémák;
 • Idegbetegségek és traumák;
 • Hipogonadizmus;
 • Néhány pszichiátriai probléma;
 • A gyógyszerek, különösen az antidepresszánsok néhány mellékhatása.

Milyen megoldások állnak az erekciós problémákkal küzdő fiatal férfiak rendelkezésére?

Az ilyen probléma megoldásának legjobb módja a differenciáldiagnózis orvosi konzultációja. Ha az orvosi vizsgálatok és vizsgálatok azt mutatják, hogy a fiatal egészségügyi problémában szenved (szívbetegség, cukorbetegség, idegtraumák stb.), Akkor a beavatkozások a probléma megoldására összpontosítanak a leányvállalatban, így a tünet – merevedési zavar – eltűnik a a fő feltétel csillapítása.

Ha az erekció problémái pszichológiai jellegűek, természetes afrodiziákumokat javasolnak, hogy a férfi kielégítően folytathassa szexuális életét, így élvezheti a hangulat, az önbizalom és az önbecsülés javulását. Ezzel párhuzamosan pszichológiai tanácsadás ajánlott az ok kiküszöbölésére – a stresszorok enyhítésére, a szorongást / depressziót okozó elemek jobb kezelésére, hatékony megküzdési mechanizmusok elsajátítására stressz esetén.

Ami a természetes afrodiziákumokat illeti, a leggyakrabban a Tribulus Terrestris , a Maca, a kakaó kivonat vagy különösen fontos aminosavak, például az L-arginin, az L-lizin, az L- citrullin és mások. A természetes növényi kivonatok és az aminosavak kombinációja gyakran előnyös a férfinak, hogy tartós erekciót kapjon és tartson fenn.

A Zerex tanúsított kiegészítők tartalmaznak néhány ilyen természetes összetevőt. Az egyik legfontosabb dolog, amit tudnia kell a szexuális potencia tablettákról, hogy igazolni kell őket, hogy valóban segíthessenek. Számtalan olyan hamisított termék van a piacon, amelyeknek nemcsak hatása nincs, hanem kellemetlen mellékhatásai is lehetnek.

Mindig ellenőrizze a gyártó tanúsítását, és pontosan kövesse annak utasításait.

Következtetés ha merevedési problémákról van szó, egy fiatal férfi negatív érzelmi állapotokat élhet át, amelyek viszont befolyásolják libidóját és teljesítményét.

Az orvossal vagy pszichológussal folytatott őszinte megbeszélés, a probléma szégyene, bűntudat és előítéletek nélküli megközelítése, afrodiziákumok használata és a leányvállalat problémáinak megoldása a legfontosabb lépés, amelyet meg kell tenni a teljes nemi élet visszaszerzéséért.

Az alacsony libidó érzelmi okai

A szexuális változatosság hiánya rutinhoz és ennek következtében csökken a libidó. Unalom miatt egyesek úgy döntenek, hogy máshol keresik ezt az izgalmat. Néha úgy döntünk, hogy hűek maradunk partnerünkhöz, még akkor is, ha nem elégít ki minket úgy, ahogy szeretnénk. Az emberek 25% -a úgy dönt, hogy maszturbál egy pornó film előtt, mint hogy szexeljen párjával.

A páros problémák befolyásolják a libidót

Általában a kommunikáció hiánya a szexuális vágy hiányához vezet. A pár partnerével való intim kapcsolat kialakításának vágya már nem létezik. A ki nem fejezett neheztelések és csalódások szexuális elváláshoz vezethetnek partneredtől. A házasélet gondjai ismét a libidó csökkenését okozzák. A másik iránti bizalom hiánya vagy a szeretet és az ellenségesség elegendő ok a szexuális vágy elvesztésére.