Mindezek az anyagok jönnek a különböző színek dekoráció

Ez valójában nagyon könnyű csinálni különösen akkor,

Ha van egy nappali csatlakozik a konyhába, így egy ilyen kapcsolat nagyon logikus ezután valójában csak meg kell nyújtania a konyhaszekrény munkalapját, vagy egy bárszéket kell elhelyeznie a másik oldalon, a bár pedig majdnem készen áll.

Ez valójában nagyon könnyű csinálni különösen akkor,

Mi a bevált módja annak, hogy bárot építsünk a konyhában Mi az a bár nem csak italok kiszolgálására szolgál, hanem természetesen nem csak alkoholtartalmú italok kiszolgálására. A bárban mind állni, mind ülni lehet speciális magas székeken, a bárban italok részegek, mindenféle ételeket elfogadnak. A bár, nem csak a lakossági belső térben, a szoba azon része között, amelyben a szolgáltatást végzik, vagyis az ételek és más ételek elkészítése, valamint a szoba többi része között, ahol a szolgáltatást használják, az elkészített italok részegek stb HOGYAN KÉSZÍTSÜNK EGY BÁRT elvileg az érdeklődőnek két lehetősége van, miközben még mindig figyelembe veszi azt a helyzetet, amikor a bár a konyhában épül, amelyet gyakran kombinálnak a nappalival.

Az első lehetőség a konyhaszekrény munkalapjának nyújtása akkor tényleg elég csak, hogy bárszék, és az ügy majdnem kész. jó megjegyezni, hogy még a bárban is lábtérrel kell rendelkeznie, ezért ha a bárban szokatlan módon ülsz egymással szemben vagy oldalról 45°C-os szögben, akkor tartsd ezt szem előtt, hogy ne rúgd meg magad borotválkozás közben a bárban a második lehetőség még könnyebb, sőt, csak le kell ülnie a konyhapult másik oldaláról, ami így bárrá válik.

Ezután elég szélesnek kell lennie ahhoz hogy az egyik oldalról ételeket készítsen,

A másikról pedig kiszolgálja őket fedél megoldások és beállítások lásd. fig.do ne felejtsd el újra a lábakat a bárpultnak legalább 20 cm-nek kell lennie, túlnyúlva a szélén, helyet biztosítva a hajlított térdnek ne feledje: ha nem akarja kezelni a lábtámaszokat a bár testén, akkor a bárszéken kell lennie.

Ezután elég szélesnek kell lennie ahhoz hogy az egyik oldalról ételeket készítsen,

Ahhoz, hogy egy magas bárszékre üljön, és igyon egy italt a bár mögött, már nem kell valahol egy kávézóba vagy bárba mennie a városban. Sok embernek van egy bárja otthon, így élvezhetik ezt az érzést, például még pizsamában is. A jó kialakítású bárpult nemcsak a konyha funkcionális kiegészítése, hanem fontos kiegészítő is, amely modern megjelenést kölcsönöz. Egy ilyen bárban reggelizhet, olvassa el a reggeli újságot, esetleg nincs probléma dolgozni egy csésze kávé mellett fontos szempont a bárpult megvásárlásakor a magassága.

Ez utóbbi elsősorban az érdeklődő székek magasságától függ nem mindenki szeret túl magasra ülni, ebben az esetben inkább az alsó székeket választják. Ezzel szemben azok, akik nem bánják a „magasságokat”, megkapják a magasabbakat. A szokásos különbség a szék magassága és a bárpult között 30-40centiméter ami az anyagokat illeti, amelyekből a bárpultok készülnek, nagy a választék. A hangsúlyt azonban elsősorban a tartósságra és a hőállóságra kell helyezni.

Miközben lehet kombinálni őket a használt színek a többi konyhában. De minden esetben, az anyag, szín, dekoráció meg kell egyeznie a székek a fa használható például egy ilyen bükk, amely nagyon ellenáll a karcolásoknak. Azonban minden fára védő réteg lakkot kell alkalmazni. Más népszerű anyagok a gránit vagy a fém, amelyek azonban a fényűzőbbek közé tartoznak. Ez tükröződik az árukban a bárpult átlagos hossza hosszabb, mint a szokásos étkezőasztaloké, de nem szabad megfeledkezni arról, hogy szűkebbek is.